torsdag 6. desember 2012

Ønsker du å gi bort en meningsfylt julegave?

    

Det hender at livet er deilig og fredelig, og at man har tid til å bare nyte naturen og det å bare være til...

Andre ganger - er livet så travelt,så fullt av gjøremål - og av å ta ansvar - at man løper av sted mellom mennesker man er glad i, jobben, familiemedlemmer, venner - og glemmer helt hva man selv ønsker seg ut av livet...

Og - av og til skjer det vonde ting som gjør det strevsomt og vanskelig å leve livet på den måten man ønsker det...

Hvis indre og ytre konflikter - samt andre ting ligger ubearbeidet og syder og koker under overflaten når man skal ha det  koselig sammen,som for eksempel i julen - så hender det ofte at det er akkurat da - at konfliktstoffet braker løs. 

Årsakene kan være så mange, og alkoholinntaket  - som ofte øker for mange i desember - gjør ikke at braket blir mindre, tvert imot! Det går også dessverre alt for ofte ut over barna dine - som er avhengige av deg - og som ikke har noe annet valg enn å være midt oppe i konfliktsituasjonen, hvis da ingen griper inn og tar dem med seg. Noe som heller ikke er ideelt for dem.Du trenger ikke å være i en krisesituasjon for å oppsøke en konfliktlos, noen ganger kan det være greit å være føre var. Eller så kan bare det å vite at du - etter denne høytiden har bestilt time, og har satt av tid til deg selv til å få hjelp til å sortere ut hvor veien din går videre - og hvordan du får utnyttet ditt eget potensiale best mulig.Hvorfor ikke ta første skritt på vei mot en løsning på fastlåste, negative mønstre  - enten det er i familien, på jobben - eller andre steder?

Konfliktlos hjelper deg å ta første skrittet i den retningen som du DU ønsker å gå!JULETILBUD i DESEMBER! 
Ønsker du å gi bort en gave til en som sliter litt,  eller en som trenger litt ekstra motivasjon? 

Eller, hva med å ta med hele familien på en familieweekend på hotell, med egne oppgaver tilpasset din familie? 

Er du bedriftsleder - og ønsker å gi dine ansatte en annerledes og meningsfylt julegave i år? 

Trenger bedriften din eller skolen din det lille ekstra for å fungere optimalt, og derved også å levere optimalt? 

Gode ledere satser på at de ansatte skal ha det godt. Ved langsiktig forebygging av konflikter og dårlige arbeids - eller klassemiljøer, vil du oppnå optimal trivsel blant de ansatte.

I desember får privatpersoner, familier - og små grupper  50 % rabatt for alle bestillinger og gavekort som bestilles og betales før 18.12.12 

Bedrifter og skoler får 25 % avslag.  

Kontakt meg i på tlf 99 23 94 90 eller mailadresse antoerum@gmail.com for bestilling av timer, foredrag, kurs - eller for mere informasjon! Ha en riktig god adventstid alle sammen!

Hilsen Konfliktlos :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar