torsdag 9. februar 2012

Kong Vinter er her ennå..


Vinteren er her ennå.

Vinteren er her ennå.. det er vakkert, kaldt, og jeg begynner å lengte etter våren. Mange har lengtet lenge. Helt siden desember vet jeg om flere som har lengtet.

De har lengtet etter sol...varme...og å kunne kjenne kroppene sine leve igjen. Jeg ser mennesker som står med ansiktene sine vendt opp mot solen. Noen sitter på verandaene sine, eller står utenfor jobbene sine og nyter sola de få gangene den dukker opp. Andre står på busstoppene og strekker seg for å få med seg alle solstrålene de kan - før de skal sette seg på bussen som skal ta dem til bestemmelsesstedet.

Folk er mere pratsomme når solen skinner, har dere lagt merke til det? Folk smiler, nikker - og sier hei, mye oftere. De unge mødrene får hjelp av unge menn til å løfte vognene sine opp på bussen, noen åpner dørene for hverandre - og noen veksler flere setninger med kassadama på RIMI. Det er vår i luften! Og det er deilig....


  

Jeg vet at jeg er en ihuga vinterfantast! Jeg elsker vinteren når den er her - akkurat som jeg elsker våren, sommeren - og høsten - når de kommer! Og jeg vet at det er mange som irriterer seg over at jeg er like glad i kong vinter - som i de andre årstidene.. Men nå kan jeg trøste dem med at nå er jeg også lei, rett og slett! Kanskje fordi jeg har gått på krykker siden 4.januar 2011? Eller kanskje fordi det har vært lenge mørkt uten snøen - som pleier å gjøre vinteren litt lysere og gladere?


Det spiller egentlig ingen rolle - lei er jeg i alle fall! Men jeg får ikke gjort noe med det, så jeg får kle på meg ekstra godt i morgen - og krype inn til solveggen i morgen, jeg også..og kjenne solstrålene varme ansiktet - og hele kroppen min...


Det blir deilig!


Ha en fin kveld alle sammen!


Hilsen Konfliktlos :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar